Крамагросвіт
Смачно по-нашому

Як ми виробляємо нашу продукцію

1. Вранці та ввечері доїмо наших корівок

В процесі доїння молоко не контактує з повітрям – по трубах потрапляє в ємність, де охолоджується до + 4°С. Після кожного доїння відбувається мийка обладнання.

2. Відправляємо молоко на переробку

Протягом двох годин після доїння в молоці зберігається бактерицидна фаза. Наше молоко вже протягом години після доїння потрапляє в цех з переробки, тому фактично вважається стерильним.

3. Переробляємо молоко

Ручна праця при обробці сировини виключена. Все здійснюється на технологічній лінії французького виробництва. Молоко спочатку знежирюють, зайвий жир відправляється на виробництво вершків, сметани та вершкового масла. Термічна обробка молока відбувається лише 20 секунд за температури 85-87°С, що дозволяє зберегти максимум корисних речовин.

4. Контролюємо, фасуємо, відвантажуємо

Задля Вашої безпеки ми ретельно перевіряємо сировину та готову продукцію у власній сертифікований лабораторії. Аналізуємо на жирність, кислотність, щільність, кількість білка, а також досліджуємо на бактерицидну забрудненість і мастит. Готова продукція фасується в півлітрові і літрові пакети, відправляється до магазинів.